Nederlandse ambassade in Valletta, Malta

NieuwsRSS

1 t/m 10 van 116

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

2 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017 - Registreer u voor 1 februari 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen. Daarvoor moet u uzelf eerst registreren bij de gemeente Den Haag, ook als u uzelf al eens eerder heeft geregistreerd voor een verkiezing of referendum.

3 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017 - Registreer u voor 1 februari 2017

Woont u in het buitenland terwijl er in Nederland verkiezingen worden gehouden? Dan kunt u toch uw stem uitbrengen.

4 Colocatie van de Nederlandse en Duitse ambassade

6 Artikel Times of Malta over fietsrit ambassadeurs

7 Koningsdag Receptie

Alle Nederlanders in Malta zijn van harte uitgenodigd voor de Koningsdag receptie op woensdag 27 april 2016 van 19:00 – 21:00.

8 Kabinetsreactie raadgevend referendum associatieverdrag Oekraïne

De voorlopige uitslag van het raadgevende referendum over het associatieverdrag met Oekraïne laat zien dat de voor een raadgevende uitspraak vereiste opkomstdrempel van 30% is gehaald, waarbij een meerderheid van de opgekomen kiezers ‘Tegen’ heeft gestemd.

9 Aanslagen Brussel: Nederland staat zij aan zij met België

Nadat dinsdagochtend diverse aanslagen in Brussel plaatsvonden, hebben premier Rutte en minister Koenders van Buitenlandse Zaken contact opgenomen met hun Belgische collega’s. Beide bewindslieden hebben hun condoleances overgebracht en Nederlandse steun in woord en daad in woord en daad aangeboden.

10 Oekraïne-referendum

Het raadgevend referendum over het associatieakkoord met Oekraïne is op 6 april 2016.